Reisorganisaties

Reizen is puur ervaren. Genieten van betoverende landschappen, kleurrijke culturen, heerlijke gerechten, aparte geuren en geluiden die je nog nooit eerder hebt ervaren. Verre reizen is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren, op de manier die jij wenst.
Diverse reisorganisaties bieden vele keuzemogelijkheden om jouw rondreis te ondernemen naar bijzondere verre bestemmingen. Met een groep, het gezin of als single. Van comfortabele groepsrondreizen en single groepsreizen tot volledig georganiseerde en flexibele privé rondreizen.
Wil je juist comfortabel reizen? luxe of meer eenvoudige accommodaties? Duurzaam met respect voor milieu, mensen, natuur en cultuur? Keuze voor kleine of grote groepen? Met Nederlandse reisbegeleiding? Inclusief excursies? Beste prijs kwaliteitverhouding? Eenvoudig jouw vakantie samenstellen met bouwstenen, upgraden en verlengen?
Hier vindt je een overzicht van de aanbieders van diverse soorten van rondreizen.


Baobab Reizen

Baobab biedt diverse groepsreizen, single reizen en famliereizen aan naar Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten en Midden-en Zuid-Amerika. Groepsreizen en single reizen van Baobab maak je met mensen die hetzelfde willen als jij: de wereld écht leren kennen. Waardevol contact met andere volken. De bekende hoogtepunten zien én zijn waar niet iedereen komt. Reizen voor een faire prijs, naar plekken die je verwonderen en inspirerend begeleid door enthousiaste reisleiders met kennis en veel ervaring. Heb je kinderen én een passie voor reizen? Baobab heeft ook familiereizen voor het hele gezin. Je reist veilig rond door het land van je keuze met nét wat meer tijd voor zwembad en strand, en je kids hebben leeftijdsgenoten om zich heen.
Baobab


Djoser Reizen

Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Je combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heb je veel individuele vrijheid. Onze reizen hebben gemiddeld 16 deelnemers. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan. Trek je er op een goed moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima. Djoser kiest voor gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, accommodaties met gunstige ligging of leuke sfeer, verrassende routes en duurzaam toerisme.Djoser


Fox Verre Reizen

FOX verkoopt zijn reizen via internet rechtstreeks aan de consument. Dit levert de klant een groot prijsvoordeel op. FOX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, waarbij een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit de sleutel is tot het succes. FOX hanteert een geheel eigen concept: op FOX.nl worden kant-en-klare pakketten aangeboden die online geboekt kunnen worden. Verder bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de reis te verlengen.
Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jij wenst. Van comfortabele groepsrondreizen en single groepsreizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privé rondreizen. Op basis van jouw wensen ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doen wij al meer dan 20 jaar.

Fox Reizen


Koningaap

KoningAap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor 'hun' land. KoningAap organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.
Mensen die reizen met Koning Aap zijn levensgenieters: flexibele, geïnteresseerde reizigers die uit elke situatie waarin ze terechtkomen het positieve halen. Daarnaast zijn het open, vriendelijke, makkelijk te benaderen mensen die, juist door hun gelijkgestemdheid, graag ervaringen delen. Ze zien duidelijk de meerwaarde van het reizen in een gezelschap, ze beschouwen de groep zeker niet als een noodzakelijk kwaad.


Koningaap


Kras Reizen

Kras biedt verschillende soorten rondreizen zodat je dé reis vindt die bij jou past. Ervaar de vrijheid van een individuele rondreis met bijvoorbeeld een van de fly-drives. De hotels of vakantiehuizen en huurauto zijn al voor jou gereserveerd. Wanneer je jouw reiservaring graag met medereizigers deelt, bekijk dan eens het aanbod groepsreizen van Kras. Nieuwe mensen ontmoeten en geen geklungel met een kaart. Omdat de gehele rondreis voor je uitgestippeld is, weet waar je aan toe bent. Tijdens een groepsrondreis hoef je dan alleen maar te genieten. De rondreizen van Kras zijn kwaliteitsreizen waarbij alles tot in de puntjes voor jou is geregeld. Zoals de vlucht met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, het verblijf en het vervoer ter plaatse. Bovendien leidt een ervaren Nederlands sprekende reisleiding jou langs de highlights van je vakantie. Zo zie en beleef je zoveel mogelijk tijdens een rondreis met gegarandeerde vertrekdata. Voor zeer voordelige prijzen. Veel van onze rondreizen zijn ook nog individueel te verlengen. Dan kun je net even iets langer genieten van een droom die werkelijkheid is geworden.


Kras Reizen


Riksja Travel

De rondreizen van Riksja Travel zijn individuele, langere reizen die worden gecreëerd door korte reisprogramma's (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Bij het samenstellen van de rondreizen is gekeken naar de geografische ligging en naar de opbouw van activiteiten. Verder is voor de rondreizen zoveel mogelijk geprobeerd de leukste accommodaties te selecteren. Je slaapt voornamelijk in smaakvolle cottages of huisjes met exotische tuinen. Daarnaast kun je bij Riksja Travel ook zelf je reis samenstellen met bouwstenen. Een bouwsteen bestaat uit kleinschalige en knusse overnachtingen en een excursie, en duurt meestal 3 of 4 dagen. Ter plaatse ben je gegarandeerd van een lokale gids voor je excursies. En je overnacht in de sfeer van het land.


RiksjaTravel


Sawadee

Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Sawadee combineert het gemak van een groepsreis met de vrijheid van individueel reizen. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verdergegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.


Sawadee


Shoestring

Actieve rondreizen met optimale vrijheid, vol afwisseling, intens genieten op een afgelegen strandje, lekker stappen in een exotische metropool, een spannende tocht door de jungle, en nog veel meer! Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt. Shoestring biedt kwalitatief uitstekende reizen voor zeer concurrerende prijzen. We vliegen met goede luchtvaartmaatschappijen en bieden prachtige, perfect uitgebalanceerde routes met sfeervolle accommodaties en prima transport. Ook dit jaar biedt Shoestring een groot aantal voordelige excursiepakketten aan, die je vooraf in Nederland kunt boeken. Lekker makkelijk zonder de organisatorische rompslomp ter plaatse. Deelnemers aan de reizen van Shoestring zijn actief en avontuurlijk ingesteld, van alle leeftijden, kunnen intens genieten van verre landen en culturen en beschikken bovendien over een flinke dosis flexibiliteit en humor.


Shoestring


SNP Natuurreizen

SNP is de grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in ,b>actieve en avontuurlijke reizen naar onder andere Azië, Afrika, Latijs Amerika en zelfs Antartica. Deskundigheid, liefde voor de natuur, authenticiteit, rust en een grote keuze aan bestemmingen zijn de kenmerken van onze organisatie. Wij hebben de filosofie dat je op reis het meest geniet en plezier beleeft in kleine reisgezelschappen van gelijkgestemden, met gevoel voor natuur en cultuur en met respect voor de lokale bevolking. De accommodaties van SNP zijn overwegend kleinschalig. Wij overnachten in lokale hotels, pensionnetjes en guesthouses in plaats van grote onpersoonlijke resorts. Voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen is maatwerk mogelijk. Voor elke individuele reis stellen we een uitgebreid Nederlandstalig reispakket samen met informatie over de lokale natuur, cultuur en geschiedenis, tips voor restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving, wandel- en fietstochten, inclusief kaartmateriaal. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Daarnaast heeft SNP tal van themareizen. Wij bieden je groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding, maar je kan ook individueel met ons reizen, alleen of met je eigen reisgezelschap.


SNP Natuurreizen


Tui Reizen

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. Wij doen er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ons streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Onze 'spirit' is niet voor niets Discover your smile.


Tui Rondreizen


WTC

Een Autorondreis is een iets gedetailleerde versie van de Fly Drive, de bestemmingen liggen meestal vooraf vast en wellicht kies je ook voor binnenlandse vluchten. Wij zorgen ervoor dat er altijd weer een wagen klaarstaat waarmee je de Autorondreis te vervolgen. Het mooie van een Rondreis is dat je veel ziet en je niet, zoals bij een geijkte zonvakantie, op slechts een plek verblijft. Verdiep je in de Rondreis mogelijkheden van WTC en een zorgeloze vakantie vol ontdekkingen ligt op u te wachten!
WTC heeft vele rondreisbestemmingen Azië, Afrika, Amerika en Europa tot je beschikking staan, waaronder Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië, Laos, Malediven, Maleisië, Nepal, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Zuid-Korea, Verenigde Staten, Canada, Cuba, Brazilië, Argentinië, Peru, Marokko, Egypte, Zuid Afrika, Zambia, Kenia. En niet te vergeten: Australië en Nieuw Zeeland.


WTC Rondreizen

Topics

De Meso - Amerikaanse beschaving in Mexico

Vanaf 400 vóór Christus waren het de Maya's op het schiereiland Yucatan en de Zapotheken in Oaxaca die een bloeiperiode doormaakten. Rond 150 vóór Christus beleefde ook de stad Teotihuacan op de centrale hoogvlakte van Mexico haar culturele bloei. Aan de bloeiperiode van deze Meso-Amerikaanse beschavingen kwam in de periode van 700 tot 900 na Christus een einde. Uit deze periode zijn nu vele opgegraven en gerenoveerde Mayasteden te bezoeken. De meest toeristische en bekende maya-sites zijn Becan, Palenque, Chichen-Itza en Uxmal.

Egypte, het land van de farao's

In de tijd van het Oude Egypte werden vele feesten in de stad Thebes gevierd. De tempel van Luxor was daarbij het centrum van het belangrijkste festival, namelijk het feest van Opet. Grotendeels gebouwd door Amenhotep III en Ramses II was de tempel de meest geschikte plaats voor de rituelen die tijdens het festival werden uitgevoerd. Als voormalige centrum van de oude wereld is Luxor de belangrijkste bestemming voor elke reiziger die geinteresseerd is in oude Egyptische geschiedenis. Dit openluchtmuseum heeft de grootste verzameling van historische monumenten in Egypte. Deze monumenten liggen verspreid over de stad Luxor aan de oostkant van de Nijl, de stad Karnak ten noorden van Luxor, en Thebes aan de westkant van de Nijl.

Spotlight

Zonvakantie

Vliegvakanties naar de Middellandse Zee

Op vakantie naar Spanje, Canarische Eilanden, de Balaeren, Griekenland of Turkije. Zoek en boek jouw vakantie hier.