Rondreis Argentinie

Argentinie Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Argentinie, Brazilie, Chili, Bolivia, Antarctica

Djoser Rondreizen ArgentinieRondreis Argentinie & Chili, 23 dagen

De Zuidelijke punt van Zuid-Amerika biedt spectaculaire natuur, zoals de gletsjer van Perito Moreno, Vuurland, de wintersportplaats Bariloche, het natuurpark Torres del Paine en het indrukwekkende Patagonie.

EUR 3295.00


Rondreis Argentinie, Chili & Iguašu, 26 dagen

De Zuidelijke punt van Zuid-Amerika biedt spectaculaire natuur, zoals de Perito Moreno gletsjer, Tierra del Fuego ofwel Vuurland, de mondaine wintersportplaats Bariloche en de granieten pieken van het Fitzroymassief en die van Torres del Paine. Een combinatie van het indrukwekkende Patagonie en de imposante Iguašu watervallen op de grens van Argentinie en Brazilie.

EUR 3695.00


Brazilie & Argentinie, 21 dagen

Tijdens de reis door Argentinie breng je een bezoek aan het prachtige Buenos Aires, in Brazilie loop je over het wereldberoemde strand van Copacabana, bezoek je de spectaculaire Iguašuwatervallen, ontdek je uitgestrekte natuurgebieden en hagelwitte zandstranden, een bruisende sfeer en vrolijke bewoners.

EUR 3295.00
Koningaap Reizen ArgentinieFamiliereis ARGENTINI╦ EN BRAZILI╦ AVONTUUR - 21 dagen; Kaaimannen en dolfijnen

Deze familiereis brengt het beste van Latijns Amerika samen! De twee mooiste steden: het mondaine Buenos Aires en de goudgele stranden van bruisend Rio de Janeiro. De mooiste stranden bij kleurrijk Paraty en natuurlijk in ecoparadijs Ilha Grande. Tussendoor bezoek je de grootste watervallen ter wereld, bij Foz do Iguašu. In de Pantanal kom je misschien wel oog in oog te staan met kaaimannen en capibara?s!

EUR 2995.00


Rondreis PATAGONI╦ - 26 dagen; Einde van de wereld

Patagonie is puur natuur! Je reist over uitgestrekte pampa?s vol grote roofvogels, guanaco?s en nandoes, een prachtig geheel van ijs, rots, grasvlaktes, vergezichten, koele luchten en een hartelijke bevolking. Op deze rondreis door Patagonie zul je vanuit de Chileense hoofdstad Santiago afdalen naar Vuurland, om vervolgens vanuit de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires terug te keren naar huis. Een ware ontdekkingstocht naar het ?Einde van de Wereld?!

EUR 4295.00


Rondreis ARGENTINI╦, PARAGUAY EN BRAZILI╦ - 21 dagen; Van Buenos Aires naar Rio

Begin je rondreis door Argentinie, Paraguay en Brazilie in het mondaine Buenos Aires en eindig op het goudgele strand van Copacabana. Dit is mogelijk tijdens deze reis die de twee grootste landen van Zuid-Amerika met elkaar verbindt. Op de grens ligt een van ?s werelds grootste watervallen. Natuurlijk slaan we het immense moerasgebied van de Pantanal niet over. Uitkijkend over zee bij Rio de Janeiro kijk je terug op een heerlijke reis!

EUR 2895.00


Rondreis CHILI, ARGENTINI╦ EN BOLIVIA - 22 dagen; Ruige rotsen en weidse zoutvlaktes

Het noorden van Argentinie en Chili is zonder meer een onontdekte ruwe parel. Indrukwekkende vergezichten, waar eindeloze vlakten abrupt overgaan in de steil oprijzende pieken van het Andesgebergte. Ontdek de bizarre rotsformaties die het omliggende landschap sieren. De gigantische zoutvlaktes en de droogste woestijn ter wereld laten je de onvoorstelbare ruigheid van dit gebied zien. Laat je verrassen door een betoverende flora en fauna en geniet van de gastvrijheid van de vriendelijke bevolking.

EUR 3195.00
SNP Cultuurreizen ArgentiniePatagonie

wandelvakantie vanuit hotels en blokhutten

EUR 2899.00


Patagonie & Lake District

rondreis met huurauto langs hotels en trekkershutten

EUR 3194.00


Antarctica * natuurcruise

internationale expeditieschip Plancius

EUR 7750.00


Argentinie - Noord

rondreis langs hotels

EUR 1257.00


Antarctica * natuurcruise

internationale expeditieschip Plancius

EUR 7600.00


Noord-Argentinie & Bolivia - Altiplano

rondreis langs hotels

EUR 1441.00


Antarctica * natuurcruise

expeditieschip Ortelius

EUR 7600.00