Rondreis Bhutan

Bhutan Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Bhutan, Sikkim, Darjeeling

Baobab Reizen BhutanRondreis Sikkim en Bhutan

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Sikkim en Bhutan reis je tussen de overweldigende, hoge bergtoppen van de Himalaya. Door de ge´soleerde ligging van deze twee oude koninkrijken is veel van de traditionele boeddhistische cultuur bewaard gebleven. In Bhutan geven de boeddhistische tempels, de mystieke kloosters, de kleurig beschilderde huizen en de uitzonderlijk vriendelijke bevolking je het gevoel in het mythische Shangri-la te vertoeven.

EUR 3838.00


Rondreis West Bhutan

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bhutan verblijven we maar liefst 11 dagen in dit prachtige, mystieke koninkrijk. We brengen een bezoek aan de beroemde dzongs (kloosterburgten) in Thimpu, Paro en Punakha, en ook aan authentieke dorpjes die door het toerisme nog niet ontdekt zijn. De Haa Vallei vormt hierin een hoogtepunt. Er zijn volop mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken. Door de ge´soleerde ligging van dit Himalaya koninkrijk is veel van de traditionele boeddhistische cultuur bewaard gebleven. De boeddhistische tempels, de mystieke kloosters, de kleurig beschilderde huizen en de uitzonderlijk vriendelijke bevolking geven je het gevoel in het mythische Shangri-la te vertoeven. De reis eindigt met een paar vrije dagen in ÚÚn van de drie koningssteden van Nepal, Kathmandu. Ga mee met deze unieke wandelreis naar Bhutan en geniet!

EUR 3798.00
Djoser Rondreizen BhutanRondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 21 dagen

Bhutan is een van minst ontdekte landen ter wereld. Deze rondreis brengt je van Calcutta, via de zuidelijke Himalaya naar de mooiste plekjes van dit bijzondere koninkrijkje in de bergen.

EUR 3445.00
Koningaap Reizen BhutanRondreis BHUTAN - 16 dagen; Land van de donderende draak

Bhutan is fascinerend; de geschiedenis zit vol met unieke mythen en wonderen. Zowel cultureel als landschappelijk is het ?Land van de Donderende Draak? zeer bijzonder. Verscholen in de groene Himalaya was Bhutan lange tijd afgesloten van de buitenwereld. Pas sinds de jaren zeventig is de grens mondjesmaat open gegaan. Door het toerisme streng te reguleren hoopt het magische Bhutan zijn identiteit te behouden. En dat lijkt goed te lukken! Ervaar het zelf tijdens deze Bhutan rondreis.


Rondreis BHUTAN - 22 dagen; Geluk is heel gewoon

In het ?Land van de Donderende Draak? bestaan geen lelijke vergezichten. Je reist tijdens deze Bhutan rondreis door een bergachtig landschap, dat wordt opgeluisterd door monniken in bordeauxrode pijen, gebedsvlaggetjes en boeddhistische monumenten. Je verblijft 16 nachten in het mystieke Bhutan, een uniek aanbod in Nederland en BelgiŰ! En? in het koninkrijk waar het geluk van de bevolking belangrijker is dan het bruto nationaal inkomen is een vriendelijke glimlach nooit ver weg.

EUR 4995.00

SNP Cultuurreizen BhutanWest-Bhutan

korte rondreis langs hotels

EUR 1339.00


West-Bhutan

wandelvakantie vanuit goede hotels

EUR 3395.00