Rondreis Brazilie

Brazilie Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Brazilie, Argentinie, Paraguay

Djoser Rondreizen BrazilieRondreis BraziliŰ Amazone, 20 dagen

In het Amazone-gebied, het mekka voor natuurliefhebbers, bezoeken we o.a. BelÚm, Manaus, Ilha do Marajˇ, Monte Alegre en Vale do ParaÝso. Tijdens de reis varen we met onze eigen Amazoneboot over de Rio Negro. Er vaart een lokale gids mee, die je uitleg geeft over de indrukwekkende natuur.

EUR 2995.00


Rondreis BraziliŰ, 21 dagen

BraziliŰ heeft natuurlijk Rio de Janeiro en het wereldberoemde carnaval, maar ook prachtige steden en adembenemende natuur. De combinatie van de gevarieerde cultuur, de stranden en de swingende inwoners maakt een rondreis door het land tot een feest voor oog en oor.

EUR 2795.00


Brazilie & Argentinie, 21 dagen

Tijdens de reis door Argentinie breng je een bezoek aan het prachtige Buenos Aires, in Brazilie loop je over het wereldberoemde strand van Copacabana, bezoek je de spectaculaire Iguašuwatervallen, ontdek je uitgestrekte natuurgebieden en hagelwitte zandstranden, een bruisende sfeer en vrolijke bewoners.

EUR 3295.00
Koningaap Reizen BrazilieFamiliereis ARGENTINI╦ EN BRAZILI╦ AVONTUUR - 21 dagen; Kaaimannen en dolfijnen

Deze familiereis brengt het beste van Latijns Amerika samen! De twee mooiste steden: het mondaine Buenos Aires en de goudgele stranden van bruisend Rio de Janeiro. De mooiste stranden bij kleurrijk Paraty en natuurlijk in ecoparadijs Ilha Grande. Tussendoor bezoek je de grootste watervallen ter wereld, bij Foz do Iguašu. In de Pantanal kom je misschien wel oog in oog te staan met kaaimannen en capibara?s!

EUR 2995.00


Rondreis ARGENTINI╦, PARAGUAY EN BRAZILI╦ - 21 dagen; Van Buenos Aires naar Rio

Begin je rondreis door Argentinie, Paraguay en Brazilie in het mondaine Buenos Aires en eindig op het goudgele strand van Copacabana. Dit is mogelijk tijdens deze reis die de twee grootste landen van Zuid-Amerika met elkaar verbindt. Op de grens ligt een van ?s werelds grootste watervallen. Natuurlijk slaan we het immense moerasgebied van de Pantanal niet over. Uitkijkend over zee bij Rio de Janeiro kijk je terug op een heerlijke reis!

EUR 2895.00
SNP Cultuurreizen BrazilieAtlantische Kust Zuid * Paraty

Verblijf vanuit comfortabel hotel

EUR 0.00


Atlantische Kust Zuid * Paraty & Ilha Grande

Verblijf vanuit comfortabele pousada's

EUR 0.00


Atlantische Kust Zuid * Paraty Deluxe

Verblijf vanuit luxe hotel

EUR 0.00


Atlantische Kust Zuid * Rio de Janeiro

Verblijf vanuit hotel met zeezicht

EUR 0.00


Paranß * Foz do Iguašu Deluxe

Verblijf vanuit luxe hotel

EUR 0.00


Mato Grosso do Sul * Pantanal Zuid & Bonito Selfdrive

Verblijf vanuit pousada en fazenda

EUR 225.00


Paranß * Foz do Iguašu

Verblijf vanuit hotel

EUR 0.00