Rondreis Cuba

Cuba Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Cuba


Baobab Reizen CubaRondreis Cuba

Tijdens deze rondreis door Cuba maak je kennis met de gastvrije Cubanen, salsa muziek, prachtige stranden, oldtimers en een boeiende geschiedenis. Behalve een bezoek aan de koloniale steden Havana, Trinidad en Santiago de Cuba, zijn er tijdens deze reis veel wandelmogelijkheden. Ervaar de levendige sfeer van het meest swingende land in de Caribische zee!

EUR 2198.00


Rondreis Cuba - Casas Particulares

Unieke reis door Cuba! Tijdens deze bijzonder reis overnacht je bij de Cubanen in huis. De meeste nachten breng je door in zogenaamde casas particulares, ook wel homestays genoemd. Je hebt een eigen kamer en badkamer. Het is ontzettend leuk om Cuba en haar inwoners op deze manier beter te leren kennen. De route is bijna identiek aan onze hotelreis, alleen slapen doe je in de authentieke huizen van de Cubanen.

EUR 1998.00


Familiereis Cuba

Tijdens deze familiereis door Cuba ontdek je het meest kleurrijke en swingende land van het Caribisch gebied. Bijzonder aan deze reis is dat we helemaal doorreizen naar Santiago de Cuba en Sierra Maestra, waardoor je het hele eiland ziet. Tijdens je reis maak je kennis met de gastvrije Cubanen, bijvoorbeeld tijdens een potje honkbal, de populairste sport in Cuba. Houd je van dansen? Dan is de salsa echt iets voor jou. Ben je meer geinteresseerd in de geschiedenis? De Cubaanse gids die tijdens elke reis meegaat, vertelt je graag alles over Che Guevara en zijn mannen. Prachtige stranden zie je in Varadero en op het paradijselijke eiland Cayo Levisa. Een van de dingen waar Cuba om bekend staat, zijn natuurlijk de prachtige oldtimers. Als je wilt, kun je in Havana zelf een ritje maken in zo'n schitterende oude auto. Verder gaan we op bezoek bij een tabaksfabriek waar je ziet hoe de beroemde Cubaanse sigaar gemaakt wordt.We sluiten deze avontuurlijke vakantie op Cuba af in een relaxt hotel aan een wit palmenstrand en azuurblauwe zee.

EUR 2498.00


Rondreis Cuba Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Cuba maak je kennis met de mooiste hoogtepunten. In deze complete, scherp geprijsde rondreis ontdek je de gastvrije Cubanen, salsa muziek, prachtige stranden, oldtimers en een boeiende geschiedenis. We bezoeken koloniale steden als Havana, Cienfuegos en Trinidad en sluiten deze reis heerlijk af aan het hagelwitte palmenstrand van Varadero.

EUR 1998.00


Familiereis Cuba Hoogtepunten

Tijdens deze familiereis door West-Cuba maak je kennis met de mooiste hoogtepunten. Deze complete, scherp geprijsde rondreis door Cuba laat je kennis maken met de gastvrije Cubanen, salsa muziek, prachtige stranden, oldtimers en een boeiende geschiedenis. We bezoeken de koloniale steden Havana, Cienfuegos en Trinidad en sluiten deze reis heerlijk af aan het hagelwitte palmenstrand van Varadero.

EUR 2398.00
Djoser Rondreizen CubaRondreis Cuba, 14 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je laat kennismaken met de bijzondere cultuur en mooie natuur van dit eiland. Ontdek de koloniale steden als Havana en Trinidad en de mooie stranden van Varadero.

EUR 1875.00


Rondreis Cuba, 20 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je kennis laat maken met dit unieke land dat zon, muziek, natuur koloniale architectuur, een vrolijke bevolking en een bijzondere politieke geschiedenis combineert. Ontdek de koloniale steden als Havana, Trinidad en Santiago.

EUR 2195.00


Cuba, 15 dagen

In Cuba vind je prachtige natuur, authentieke steden en witte stranden. Dit in combinatie met de vriendelijke bevolking en swingende muziek, maar Cuba tot een zeer afwisselende reisbestemming.

EUR 2245.00


Fietsvakantie Cuba, 18 dagen

De fiets is de manier om het veelzijdige Cuba te ontdekken. Verken koloniale steden, het prachtige landschap en de caraibische kust in het heerlijke klimaat.

EUR 2195.00
Koningaap Reizen CubaFamiliereis CUBA AVONTUUR - 20 dagen; Ritmische klanken

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Cuba is een land met een zeer aangenaam klimaat. Maar niet alleen dat. Een warme bevolking, koloniale steden met prachtige gebouwen en vooral heerlijke tropische stranden. Ga te paard langs de imposante karstbergen rond Vinales. Of ga met een catamaran de zee op. Door het relaxte tempo en vriendelijke mensen is dit reizen op zijn best!

EUR 2495.00


Familiereis CUBA KIDZ - 15 dagen; Een swingend eiland

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. In Cuba breek je snel het ijs als je met kinderen op pad bent. Cubanen zijn een hartelijk volk, dat altijd in is voor een praatje. Muziek schalt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafe. Je bezoekt het indrukwekkende Havana en het sfeervolle Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand, of een duik maken naar de onderwaterwereld.

EUR 2195.00


Rondreis CUBA - 15 dagen; Een swingend eiland

In Havana, de hoofdstad van Cuba, maak je meteen kennis met de innemende Cubaanse bevolking. Hartelijke mensen die altijd in zijn voor een praatje. Muziek klinkt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafe. Naast indrukwekkend Havana bezoek je ook het sfeervolle, Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand.

EUR 1695.00


Rondreis CUBA - 20 dagen; Socialisme en salsa

Met een aangenaam klimaat, overweldigende stranden en nostalgische bouwwerken verdient dit socialistische bolwerk in Midden-Amerika een bijzondere plek in ons reisaanbod. Oude Amerikaanse sleeŽn rijden rammelend door de straten, terwijl zwoele salsaritmen je tegemoet komen uit de openstaande deuren van sfeervolle bars. Het eiland ademt een ontspannen sfeer en de vriendelijke Cubanen hebben altijd tijd voor een praatje. Beleef dit bijzondere land tijdens deze rondreis Cuba!

EUR 2095.00
Kras Reizen CubaSingle Reis Swingend Cuba

Rondreis Cuba speciaal voor singles inclusief vliegreis, verblijf, vele maaltijden, vele entreegelden en excursies naar o.a. Varadero en Trinidad

EUR 2089.00


Rondreis Klassiek Cuba

Vlieg-/busreis inclusief vele maaltijden en entreegelden met o.a. Havana, Valle de Vinales, Trinidad, Camaguey, Bayamo en Santiago de Cuba

EUR 2159.00


Fly-drive Cuba's Passie

Individuele rondreis Cuba incl. huurauto en ontbijt, met o.a. Havana, Vinales Vallei, Trinidad, Camaguey, Santiago de Cuba en Varadero

EUR 1961.00


Fly-drive Highlights of Cuba + Hotel Melia Antillas

Individuele rondreis incl. huurauto met o.a. Vinales Vallei en Pinar del Rio. Extra lang verblijf in Hotel Melia Las Antillas Varadero mogelijk!

EUR 1512.00


Rondreis Swingend Cuba

Vlieg/busreis Cuba incl. vele maaltijden & entreegelden met o.a. Santiago de Cuba, Camaguey, Trinidad, Havana, Valle de Vinales en enkele stranddagen

EUR 1709.00


Fly-drive Highlights of Cuba + Hotel Sol Sirenas Coral

Individuele rondreis incl. huurauto met o.a. Vinales Vallei en Pinar del Rio en mogelijkheid tot extra lang verblijf in Hotel Sol Sirenas in Varadero

EUR 1511.00


Fly-drive Highlights of Cuba + Hotel Be Live Experience

Individuele rondreis incl. huurauto met o.a. Vinales Vallei en Pinar del Rio. Extra lang verblijf in Hotel Melia Las Antillas Varadero mogelijk!

EUR 1507.00
Riksja Travel CubaRondreis 1: Thuis in Cuba

Je verblijft tijdens deze individuele busreis in Cubaanse huizen, zogenaamde casas particulares, zorgvuldig door ons geselecteerd. Een mini-onderneming waarmee Cubanen zelf iets verdienen en jij gegarandeerd bent van persoonlijke service en een warm onthaal. Je bezoekt alle hoogtepunten van het midden en westen van Cuba en eindigt je reis op het hagelwitte strand van Varadero. Lees meer van de rondreis Thuis in Cuba.

EUR 965.00


Rondreis 1: Good old time(r)s

Cuba is een groot eiland, wie kort op reis wil en een indruk wil opdoen van het binnenland, combineert tijdens deze rondreis Havana met de tabaksprovincie Pinar en de koloniale stadjes Cienfuegos en Trinidad. Ook bezoek je de stad met het monument van Che Guevarra in Santa Clara.Deze rondreis Cuba is even lang als onze ?Onder de rook van sigaren en salsa? rondreis, maar is meer gericht op cultuur en heeft een comfortabele strandafsluiting. Klik door voor de uitgebreide beschrijving voor Good old time(r)s.

EUR 1298.00


Rondreis 2: Onze rebelse mix

Onze populairste busreis waarbij je in twee weken de hoogtepunten afwisselt met minder bekende plekken. Zo verblijf je in Remedios, het nog onbekende zusje van het koloniale Trinidad, een oude koffiestreek en slaap je in een bungalow aan het strand. Maar natuurlijk bezoek je ook nostalgisch Havana en tabaksdorp Vinales. Afwisselend overnacht je in hotels en casa particulares. Voor de uitgebreide beschrijving van Onze rebelse mix klik je door.

EUR 1398.00


Rondreis 2: Mi casa es tu casa

Tijdens deze individuele rondreis verblijf je enkel in Cubaanse huizen, zogenaamde casa particulares, die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd. Met deze mini-onderneming kunnen Cubanen zelf iets verdienen en ben jij gegarandeerd van persoonlijke service en een warm onthaal. Je reis begint in de hoofdstad Havana en brengt je langs alle highlights van het westen en midden van Cuba. Natuurlijk eindigt je reis op een hagelwit strand aan de Caribische zee. In de beschrijving van Mi casa es tu casa, vind je een uitgebreide beschrijving terug.

EUR 1375.00


Rondreis 3: Viva la vida

Een efficiŽnte reis van west naar oost, afgestemd op de wekelijkse vlucht van Arke Fly, waarbij je terugvliegt vanuit het oosten van Cuba. Je bezoekt natuurlijk Havana, de tabaksvelden van Vinales en Trinidad, maar ook het rebellen hoofdkwartier in het Sierra Maestra gebergte en tropisch Baracoa. Passend bij de plek waar je verblijft, overnacht je afwisselend in hotels en casa particulares. Lees meer over de Cuba rondreis Viva la vida.

EUR 1668.00


Rondreis 3: Toeren van pleintjes naar palmenstrand

Heb je de tijd om ruim twee weken naar Cuba te gaan en wil je naast de hoogtepunten ook voldoende rustmomenten in je reis? Met deze rondreis combineer je 'reizen' met 'vakantie'. Natuurlijk wil je Havana, de tabaksvelden en het kleurrijke Trinidad zien, maar we plannen tijdens deze reis ook voldoende relax tijd in tijdens twee kleinschalige strandverblijven. Ontdek nog meer in de uitgebreide beschrijving van Toeren van pleintjes naar palmenstrand.

EUR 1645.00


Rondreis 4: Onder de rook van sigaren en salsa

In drie weken het gehele eiland over. Je reist in een rondje langs de hoogtepunten, maar stopt ook op minder bekende plekken zoals het koloniale geheimpje Remedios en tropisch Baracoa. Je eindigt je reis op het hagelwitte strand van Varadero. Lees alles terug in de uitgebreide beschrijving van de Cuba rondreis Onder de rook van sigaren en Salsa.

EUR 1780.00


Rondreis 4: Ontdek Cuba met kinderen

Deze rondreis is voor avontuurlijk ingestelde families met kinderen vanaf 8 jaar die samen Cuba willen ontdekken. Een chauffeur brengt je van A naar B en je slaapt in kindvriendelijke casas, gerund door Cubanen. Doordat je overal minimaal twee nachten blijft is er voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Je sluit de reis relaxt af in een resort aan het strand. Lees meer in de uitgebreide beschrijving van de reis Ontdek Cuba met kinderen.

EUR 1535.00


Rondreis 5: Op het ritme van de rumba

Met deze Cuba rondreis van ruim twee weken blijf je in het westen van Cuba. Hij lijkt op de ?Toeren van pleintjes naar palmenstrand? rondreis, maar is het alternatief als je niet zo'n strandliefhebber bent en liever meer meekrijgt van de Cubaanse cultuur en natuur. Op verschillende plekken heb je net even langer de tijd, zodat je op eigen gelegenheid de plek kunt ontdekken. Meer ontdekken van Op het ritme van de Rumba, lees dan meer in de beschrijving.

EUR 1648.00


Rondreis 6: La Isla Bonita

Als je drie weken op Cuba verblijft dan heb je voldoende tijd om ook het oosten van het eiland te bezoeken. Bezoek de ongerepte oostkust, een tropische omgeving met bananenplanten en cacaobomen, de geboortestad van de Cubaanse rumba, son, conga en salsa en geef je tot slot over aan het onbekommerd relaxen aan een stil zuidstrand. Ontdek meer van de La Isla Bonita rondreis.

EUR 2130.00


Rondreis 7: Het andere Cuba

Het achterland van Cuba met koffie- en tabaksplantages, suikerrietvelden, tropische bossen en rivieren nodigt uit om er flink op uit te trekken en door te dringen tot in de natuur en de afgelegen dorpen. Op deze complete Cuba reis heb je ultieme vrijheid. Bijna drie weken heb je je eigen huurauto waarmee je het land verkend. Deze sportieve reis is voor reizigers die onafhankelijk willen zijn. Combineer cultuur, natuur en actief buiten zijn, maar er is ook tijd voor lekker chillen. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van deze drieweekse rondreis Het andere Cuba

EUR 2095.00
Sawadee Reizen CubaRondreis Cuba

Tijdens deze rondreis door Cuba maak je kennis met de gastvrije Cubanen, salsa muziek, prachtige stranden, oldtimers en een boeiende geschiedenis. Behalve een bezoek aan de koloniale steden Havana, Trinidad en Santiago de Cuba, zijn er tijdens deze reis veel wandelmogelijkheden. Ervaar de levendige sfeer van het meest swingende land in de Caribische zee!

EUR 2198.00


Rondreis Cuba - Casas Particulares

Unieke reis door Cuba! Tijdens deze bijzonder reis overnacht je bij de Cubanen in huis. De meeste nachten breng je door in zogenaamde casas particulares, ook wel homestays genoemd. Je hebt een eigen kamer en badkamer. Het is ontzettend leuk om Cuba en haar inwoners op deze manier beter te leren kennen. De route is bijna identiek aan onze hotelreis, alleen slapen doe je in de authentieke huizen van de Cubanen.

EUR 1998.00


Familiereis Cuba

Tijdens deze familiereis door Cuba ontdek je het meest kleurrijke en swingende land van het Caribisch gebied. Bijzonder aan deze reis is dat we helemaal doorreizen naar Santiago de Cuba en Sierra Maestra, waardoor je het hele eiland ziet. Tijdens je reis maak je kennis met de gastvrije Cubanen, bijvoorbeeld tijdens een potje honkbal, de populairste sport in Cuba. Houd je van dansen? Dan is de salsa echt iets voor jou. Ben je meer geinteresseerd in de geschiedenis? De Cubaanse gids die tijdens elke reis meegaat, vertelt je graag alles over Che Guevara en zijn mannen. Prachtige stranden zie je in Varadero en op het paradijselijke eiland Cayo Levisa. Een van de dingen waar Cuba om bekend staat, zijn natuurlijk de prachtige oldtimers. Als je wilt, kun je in Havana zelf een ritje maken in zo'n schitterende oude auto. Verder gaan we op bezoek bij een tabaksfabriek waar je ziet hoe de beroemde Cubaanse sigaar gemaakt wordt.We sluiten deze avontuurlijke vakantie op Cuba af in een relaxt hotel aan een wit palmenstrand en azuurblauwe zee.

EUR 2498.00


Rondreis Cuba Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Cuba maak je kennis met de mooiste hoogtepunten. In deze complete, scherp geprijsde rondreis ontdek je de gastvrije Cubanen, salsa muziek, prachtige stranden, oldtimers en een boeiende geschiedenis. We bezoeken koloniale steden als Havana, Cienfuegos en Trinidad en sluiten deze reis heerlijk af aan het hagelwitte palmenstrand van Varadero.

EUR 1998.00


Familiereis Cuba Hoogtepunten

Tijdens deze familiereis door West-Cuba maak je kennis met de mooiste hoogtepunten. Deze complete, scherp geprijsde rondreis door Cuba laat je kennis maken met de gastvrije Cubanen, salsa muziek, prachtige stranden, oldtimers en een boeiende geschiedenis. We bezoeken de koloniale steden Havana, Cienfuegos en Trinidad en sluiten deze reis heerlijk af aan het hagelwitte palmenstrand van Varadero.

EUR 2398.00
Shoestring CubaGroepsreis Cuba; Een swingend volk in de tropen

Wie wil er niet naar het swingendste land in de Caribische Zee? Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer! De Cubanen zijn innemende en vriendelijke mensen. Het lijkt wel alsof op elke hoek van de straat muziek wordt gemaakt. Prachtige koloniale stadjes, een weelderige natuur en witte zandstranden met koraalriffen die het geheel omlijsten. Vooral Havana is indrukwekkend, deels mooi opgeknapt en deels vervallen, biedt het de bezoeker tal van musea en een bruisend nachtleven. Deze Cuba groepsreis heeft een ontspannen tempo en je overnacht op een aantal plaatsen in hotels met zwembad. Het is moeilijk om niet volledig gecharmeerd terug te komen van dit tropische eiland!


EUR 1699.00


Groepsreis Cuba Totaal ; Salsa, sigaren en bountystranden

Het socialistische bolwerk Cuba verdient een bijzondere plek in ons reisaanbod. Een aangenaam klimaat, overweldigende stranden, een afwisselende natuur en oude bouwwerken in kleurrijke steden. Deze Cuba groepsreis zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het bruisende Havana of muzikale Santiago de Cuba. In dit land is het niet moeilijk contact te maken met de bevolking. Wie van muziek en dansen houdt, is in Cuba aan het goede adres, want dit kunnen de Cubanen als geen ander. Een heerlijke tropische cocktail, zoals de 'cuba libre' en 'mojito', maken het meedoen vast makkelijker! Natuurlijk heb je in iedere plaats voldoende tijd om zelf invulling te geven aan je verblijf.

EUR 2099.00