Rondreis Japan

Japan Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Japan

Baobab Reizen JapanFamiliereis Japan

Tijdens de familiereis Japan val je van de van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk de skyline van de grote steden in Japan met de kleine dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

EUR 3298.00


Rondreis Japan Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Japan val je van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk de skyline van de grote steden in Japan met de kleine dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

EUR 2798.00


Rondreis Japan

Tijdens deze rondreis door Japan val je van de ene verbazing in de andere door de enorme tegenstellingen. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk bijvoorbeeld de skyline van de grote steden in Japan met de traditionele dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

EUR 4198.00
Djoser Rondreizen JapanRondreis Japan, 15 dagen

Rondreis langs de absolute hoogtepunten van het bijzondere Japan. Bezoek bijzondere steden als Tokyo, Kyoto en Osaka, met elk een eigen karakter. Mystieke plekken als Kamakura, Shirakawago en Koyasan laten een heel ander Japan zien. Een reis vol indrukken en unieke ervaringen.

EUR 2595.00


Rondreis Japan met Hokkaido, 22 dagen

Ervaar de culturele hoogtepunten van Japan en de overweldigende natuur van Hokkaido. Bezoek bijzondere steden als Kyoto en Tokyo en oude plaatsen als Koyasan en Takayama. In Hokkaido komt de natuur op de eerste plaats en de mens op de tweede. Je maakt hier kennis met een heel ander Japan.

EUR 3595.00


Rondreis Japan, 22 dagen

Complete rondreis door Japan ?het land van de Rijzende Zon?. Ontdek het contrast tussen de eeuwenoude tempels en de moderne steden in Tokyo, Kyoto en Hiroshima en bezoek bijzondere culturele bestemmingen zoals de Todai-ji in Nara en het kasteel van Matsumoto.

EUR 3495.00
Koningaap Reizen JapanFamiliereis JAPAN - 15 dagen; Het land van de rijzende zon

Met het hele gezin naar Japan? Het kan! Ouders zien zichzelf al genieten van groene thee in verstilde tempeltuinen. Fietsen tussen rijstvelden, of sushi smullen op de vismarkt in Tokyo. Maar ook de kinderen zien een Japanreis al helemaal zitten: het land van de rijzende zon scoort de laatste jaren bij onze westerse jeugd vooral als ?Cool Japan?. Het land van Nintendo en Tamagotchi, van Pokemon en Hello Kitty doet menig kinderhart sneller kloppen.

EUR 2595.00


Rondreis JAPAN HOOGTEPUNTEN - 22 dagen; Verfijnde rituelen

Japan spreekt tot ieders verbeelding. Er zijn eeuwenoude tradities als de theeceremonie en de bloemschikkunst. Je treft op je rondreis Japan elegante geishameisjes en imposante sumojongens, tempels van goud en tuinen van mos. En toch is er zoveel meer. Als je er maar oog voor hebt. De subtiele buiging bij het binnenkomen, het kunstig verpakken van je souvenir, de minzame glimlach bij het naar buiten gaan. Het verschil zit in de kleinste details. Daarom houden wij van Japan!

EUR 3295.00


Rondreis JAPAN ANDERS - 22 dagen; Van Kyushu naar Hokkaido

Altijd al eens terug naar Japan gewild, maar bang om in herhalingen te vallen? Koning Aap biedt een Japan rondreis voor gevorderden aan! Minder 'klassieke' hoogtepunten en meer afwijken van de platgetreden paden. Je reist per eigen bus en per openbaar vervoer van het zuidelijke eiland Kyushu naar het noordelijke eiland Hokkaido. Uiteraard kun je ook op deze reis genieten van de heerlijke Japanse keuken en de beleefde, vriendelijke bevolking.

EUR 3895.00


Rondreis JAPAN - 15 dagen; Schoonheid van imperfectie

Nog nooit van ?Wabi-Sabi? gehoord? Daar komt tijdens deze rondreis Japan ongetwijfeld verandering in! Het is een vorm van Japanse esthetiek die niet letterlijk te vertalen valt. ?Schoonheid van Imperfectie? komt wellicht nog het dichtst in de buurt. Een ander Japans concept dat moeilijk te verwoorden valt is ?Omotenashi?. Het wordt vaak vertaald als gastvrijheid, maar ook dat woord dekt niet helemaal de lading. Het zijn slechts twee van de vele Japanse begrippen waar we als westerlingen geen vat op krijgen, maar die een rondreis door Japan zo bijzonder maken.

EUR 2495.00
SNP Cultuurreizen JapanJapan - Wandel- en Cultuurrondreis

wandelreis en cultuurvakantie vanuit stadshotels, minshuku's en ryokans

EUR 3240.00