Rondreis Madagascar

Madagascar Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Madagascar

Baobab Reizen MadagascarRondreis Madagascar Apen Pop-Up

Dit is een unieke Apenheul rondreis door Madagascar. Tijdens een tweedaags verblijf in het Sahamalaza NP steunen we, in samenwerking met de Apenheul, het ecotoerisme van dit beschermde gebied. Een ontmoeting met de vriendelijke bevolking en de bedreigde blauwoogmaki maken dit unieke bezoek compleet. Verder maak je tijdens deze avontuurlijke vakantie meerdere malen kennis met verschillende lemuren (halfapen). In het tropische woud van Perinet en het beschermde Palmarium-reservaat kan je onder andere de indri-indri en diadeemsifaka's tegenkomen. In het Ranomafana NP kan je prachtig wandelen en op zoek gaan naar de zeldzame bamboe-lemuren. Het parfumeiland Nosy Be biedt uitstekende snorkel- en duikmogelijkheden. Voor de natuurliefhebbers is deze reis een ware belevenis!

EUR 2998.00


Rondreis Madagascar

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Madagascar beleven zowel cultuur- als natuurliefhebbers een geweldige reis. Het land herbergt een uniek planten- en dierenleven met lemuren (halfapen), kameleons en bizar stekelwoud. Door het canyonlandschap van Isalo en het tropische woud van Perinet is het prachtig wandelen. Ankarana Park met zijn rotsformaties en de weelderige Amberbergen zijn ook zeer de moeite van het verkennen waard. Een ontmoeting met de vriendelijke bevolking met hun bijzondere geschiedenis en voorouderverering bieden een goede afwisseling op al het natuurschoon. Het parfumeiland Nosy Be biedt uitstekende snorkel- en duikmogelijkheden.

EUR 3398.00
Djoser Rondreizen MadagascarRondreis Madagascar, 28 dagen

Madagascar laat je kennis maken met de diversiteit aan landschappen en unieke flora en fauna. Bewonder in Tsingy de Bemaraha en Isalo het bijzondere karstgebergte, zie de zon ondergaan boven de Avenue de Baobab en maak kennis met de bevolking tijdens een boottocht op de Pangalanes. Op Ile Saint Marie is het na afloop nagenieten aan het mooie strand.

EUR 3395.00


Rondreis Madagascar & Mauritius, 23 dagen

Complete reis met de natuurlijke hoogtepunten van de nationale parken Perinet, Ranomafana en Isalo. De laatste dagen verblijven we op de paradijselijke stranden van tropisch Mauritius.

EUR 2995.00
Koningaap Reizen MadagaskarRondreis MADAGASKAR - 31 dagen; Ringstaartmaki's en baobabs

Stap in de boeiende wereld van lemuren, kameleons, baobabs en vleesetende planten. Dit land met zijn hartelijke bevolking wordt ook wel omschreven als een mix van de intense kleuren van Afrika en de mysteries van Azie. Deze reis combineert het centrale hoogland van het ruige westen, met de regenwouden en kanalenstelsels van het oosten. Op het idyllische Ile Sainte Marie kun je nagenieten van deze indrukwekkende reis door Madagaskar.

EUR 2895.00


Rondreis MADAGASKAR Kort - 24 dagen; Dansende sifaka's

Madagaskar is een van de grootste eilanden ter wereld en kent een bijzonder hartelijke bevolking. Met zijn ongekende planten- en dierenwereld is het land een continent op zich. Stap in de fascinerende wereld van lemuren, kameleons, baobabs en orchideeen. Ook de indri, aandoenlijke halfapen met grote ogen, komen in het wild alleen op Madagascar voor. Het mooi gelegen Ranomafana is een van de plezierigste plaatsen van het land en ontspannen kun je in Ifaty, waar je een bootje kunt huren en bij het rif kunt snorkelen of duiken.

EUR 2295.00
SNP Cultuurreizen MadagascarMadagascar - Vogel- en natuurreis

vogelreis langs hotels

EUR 2740.00